izbornik - gorski kotar 2 Mjesta za izlet u Gorskom kotaru Skijanje u Gorskom kotaru Goranski izbor - oglasnik gospodarske ponude Gorskog kotara Ugostiteljska ponuda Gorskog kotara Ponuda nekretnina U Gorskom kotaru Gospodarska ponuda Gorskog kotara
Apartman - Kuća za odmor Begovo Razdolje
Google
GORANSKI IZBOR
Svoju kopiju Beplatnog propagandnog biltena GORANSKI IZBOR - izdanje listopad 2004., možete preuzeti sa ovih stranica. Bilten je razdjeljen na četiri dijela radi lakšeg preuzimanja (download-a), a pripremljen je u pdf formatu. !!! !
BICIKLISTIČKE I PJEŠAČKE STAZE - LOKVE
Još jedan mali vodič u digitalnom obliku stiže kao pomoć u odabiru mjesta za odmor na području Gorskog kotara. Predlažemo Vam izlet u Lokve i obilazak okolice. Kao pomoć tu je mali vodič biciklističkih i pješačkih staza koje predlažu u TZO Lokve. Vodič je snimljen u jpeg formatu (800 kb). Download - Komentare pošaljite na gorskikotar@gorskikotar.com !
BICIKLISTIČKE I PJEŠAČKE STAZE - FUŽINE
Kao odgovor na česta pitanja posjetitelja vezana uz aktivni odmor na području Gorskog kotara predlažemo Vam izlet u Fužine i obilazak okolice. Kao pomoć tu je mali vodič biciklističkih i pješačkih staza koje predlažu u TZO Fužine. Vodič je snimljen u jpeg formatu (1 Mb). Download Komentare pošaljite na gorskikotar@gorskikotar.com !
SCREEN SAVER
Screen saver Turističke zajednice grada Delnica sastavljen je od 10 slika zimskih motiva s područja TZ. Autor fotografija je Patrik Zaborac. Ukoliko se pokaže zanimanje posjetitalja, nastavit ćemo s ljetnim i jesenskim motivima. download
wallpaper 800*600

wallpaper 800*600

wallpaper 800*600

wallpaper 800*600

wallpaper 800*600

wallpaper 800*600

wallpaper 800*600

wallpaper 800*600
   
 
| www.gorskikotar.com | sva prava pridržana |
| design by XAR |